Hlavní obsah

Wikileaks chystá zveřejnění utajených dokumentů o UFO

Novinky, Jakub Kynčl

Server Wikileaks údajně plánuje zveřejnění velmi tajných čerstvých depeší týkajících se neidentifikovatelných létajících objektů. Informoval o tom zakladatel stránky Julian Assange. Devětatřicetiletý Australan je hledaný Interpolem kvůli obvinění ze znásilnění a sexuálního napadení ve Švédsku.

Foto: Profimedia.cz

Wikileaks chystá zveřejnit další zajímavé informace, zatím není jasné kdy. Ilustrační obrázek

Článek

Julian Assange uvedl, že v choulostivých složkách, které budou teprve publikovány, jsou zmínky o mimozemském životě. Neupřesnil však o jaký tip informací půjde a není ani jasné, kdy přesně je server Wikileaks zveřejní.

Assange také informoval, že po zveřejnění série choulostivých dat byl kontaktován obrovským množstvím podivínů, kteří mu podávali "zaručené" informace o tom, jak jim na zahradách přistáli mimozemšťané. Nic takového však zveřejňovat nehodlá.

Jen v minulém roce britské ministerstvo obrany řešilo 400 důvěryhodných případů spatření UFO, což je třikrát více, než o rok dříve.

Některá média již spekulují o tom, že by nově vydané informace mohly vnést světlo na případy amerických vojenských pilotů, kteří tvrdili, že mimozemšťané přistáli na zemi a deaktivovali britské nukleární zbraně.

Reklama

Výběr článků

Načítám