Hlavní obsah

Žena vyhodila svou dvouapůlletou vnučku z pátého patra

Novinky, Dagmar Plecháčová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Fairfax

Dvouapůlletá Angelyna Ogdocová v pondělí večer spolu se svou rodinou vycházela ven z obchodního centra, když ji její babička z ničeho nic vyhodila přes zábradlí z pátého patra na zem. Dítě dopadlo na chodník a ve velice vážném stavu bylo převezeno do nemocnice. Tam o několik hodin později na následky zranění podlehla.

Článek

Padesátiletá Carmela Dela Rosaová z amerického Fairfaxu ve Virginii byla zatčena a obviněna z vraždy, řekl prokurátor Ian Rodway. Svědci neštěstí uvedli, že pád dívky rozhodně nebyl nehoda, ale že nedokáží vysvětlit, proč to žena udělala.

Mluvčí místní policie Tawny Wrightová sdělila, že Dela Rosa a její vnučka opouštěly obchodní centrum spolu s dalšími dvěma dospělými příbuznými, když žena náhle dívku zvedla a hodila ji přes zábradlí uličky spojující obchodní centrum s garážemi.

Rodina vždy vypadala spokojeně

Předběžná slyšení k případu byla stanovena na 4. leden 2011, žena již byla obviněna z vraždy. Obhájce Rosaové Dawn Butirac se k celé věci odmítl vyjádřit. Co Rosaovou k hrůznému činu vedlo, zatím není známo.

Podle souseda Russella Jacksona vypadala celá rodina vždy spokojeně a žena se spolu se svým manželem a synem se o vnučku často starala. „Bylo to roztomilé a šťastné dítě,“ dodal Jackson.

Reklama

Výběr článků

Načítám