Hlavní obsah

Dynastie Rothschildů a Goldsmithů se spojily - mladí čekají dítě

Novinky, ČTK, Daily Telegraph

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

BURY ST. EDMUNDS

Dvě nejbohatší britské rodiny se v sobotu sjednotily sňatkem 23letého Bena Goldsmithe s o dva roky mladší nevěstinkou Kate Rothschildovou. Svatba byla označena za společenskou událost desetiletí. Ben je synem zesnulého miliardáře sira Jamese Goldmsithe, Kate je potomkem jedné z nejznámějších bankéřských rodin Evropy.

Článek

Svatební obřad se konal v kostele Svaté Marie v Bury St. Edmunds poblíž sídla Rothschildů Rushbrooke Hall, kde následně proběhla hostina pro šest set hostů.

Novomanželé spolu chodili tři roky a poslední rok spolu žili v Londýně. V únoru čekají první dítě. Ačkoli by se mohlo zdát, že dvojice je na manželství ještě příliš mladá, sňatky v raném věku jsou u Rothschildů tradicí.

Kate studuje módní návrhářství a podle britského deníku Daily Telegraph si svatební šaty navrhla sama.

Mladý pan Goldsmith, známý mezi přáteli jako "Ben-Ben" se vyhnul studiu na univerzitě a raději se vydal ve stopách svého otce obchodníka. Je mimo jiné podílníkem internetového obchodu quintessentially.com.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám