Hlavní obsah

Vydat vlastní učebnici už není pro školy žádný problém

Novinky, Scio

Projekt Vydejte vlastní knihu je vedle řady odborných učebnic dalším z počinů nakladatelství Computer Press zaměřeným primárně na oblast vzdělávání a vědy. Cílem projektu je zejména podpora činnosti škol, pedagogů a vědců.

Článek

Vydání knihy, učebnice, skript atd. vyžaduje velké penzum odborných znalostí, praktických zkušeností, času a financí, kterých školní a vědecké instituce většinou nemají nazbyt. Nový projekt, který jim umožňuje vydání jakékoliv publikace na klíč, je tedy pro ně vítanou pomocí, nabízející rozvoj jejich činností.

„Máme silné know-how v oboru vydávání knih – primárně ve vyjednávání cen s tiskárnami, s redakční a produkční prací a distribucí. Často se na nás obracely právě školní instituce s žádostí o vydání učebnice 'na míru', což nás přivedlo k tomuto projektu,“ říká Jana Zavadilová, ředitelka marketingu a rozvoje nakladatelství Computer Press.  

Služba Vydejte vlastní knihu nabízí kompletní přípravu publikace – od redakčního zpracování, přes DTP až po distribuci, a třeba i prodej v internetovém knihkupectví. Po technické stránce je možné vydat jakoukoliv publikaci, jedinou podmínkou je rozsah minimálně 48 stran a náklad 50 kusů. Stačí zvolit balíček služeb podle svých potřeb a on-line odevzdat podklady k tisku ve formátu PDF nebo podklady k sazbě ve formátu MS Word. Více informací a on-line kalkulačka projektu najdete na www.vydejteknihu.cz

Reklama

Výběr článků

Načítám