Hlavní obsah

Jaký je odraz českého předsednictví EU v regionech

Novinky, Martin Singr, Scio

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ústí nad Labem

Pod záštitou hejtmanky Ústeckého kraje Jany Vaňhové se ve čtvrtek 26. listopadu od půl desáté dopoledne uskuteční seminář na téma odraz českého evropského předsednictví v regionech. Akce se bude konat v konferenčním sálu Krajského úřadu Ústeckého kraje.

Článek

Seminář bude zahájen úvodním slovem Jany Pike, která je zástupkyní realizátora projektu. Po ní se ujme slova hejtmanka Ústeckého kraje Jana Vaňhová a provede zhodnocení regionálních projektů v rámci našeho předsednictví v EU.

Vystoupí přední krajští zástupci

Poté se začne ale řešit hlavní téma semináře, bude se hovořit o prioritách regionů v evropském kontextu. Zde bude diskutovat Markéta Pokorná, zástupkyně Ústeckého kraje v Bruselu se zástupci Karlovarského a Libereckého kraje.

Dalším tématem bude otázka, jak dobře byly využity evropské fondy v regionu. Zde bude hovořit ředitel Úřadu regionální rady regionu soudržnosti Severozápad Petr Vráblík a Zuzana Kadlecová, vedoucí odboru regionálního rozvoje a členka monitorovacího výboru programu Interreg.

Akce je bezplatná a je pořádána Univerzitou Jana Evangelisty Purkyně v Ústí nad Labem ve spolupráci s Ústeckým krajem.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám