Hlavní obsah

Kurzy Akademie svádění poradí, jak komunikovat s opačným pohlavím

Novinky, Helena Šebestová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V říjnu budou na pražském Andělu zahájeny kurzy Akademie svádění, jejichž prostřednictvím se účastníci mohou nejen naučit, jak zaujmout vyhlédnutou osobu, ale také si mimo jiné vylepší své komunikační schopnosti a zvýší sebevědomí, a tak pozvednou možnosti svého uplatnění nejen v oblasti partnerských vztahů, ale i například na pracovním trhu.

Článek

Někteří z nás jsou ve vztahu k opačnému pohlaví naprosto suverénní, jiní si věří trochu méně a u někoho nesmělost vůči atraktivní osobě dosahuje takových rozměrů, že prostě není schopen ji oslovit. Někdy tato nejistota nejen blokuje naše možnosti navázat vztah, ale dokonce se vyvine až v závažnější problémy v sebehodnocení a důvěře ve vlastní schopnosti.

Nejen těm, kteří jsou „nesmělí, ale chtějí se léčit“, ale pro každého, kdo se chce v tomto ohledu zdokonalit, podává pomocnou ruku Akademie svádění, která má v nabídce celou řadu kurzů k osvojení dovedností „svádění“ a zvýšení sebevědomí.

Kurzy pro muže i ženy se skládají z teoretické a praktické části a zaměřují se na různé fáze a úrovně procesu sbližování z různých úhlů pohledu. Zabývají se verbální i neverbální komunikací, vzory výběru partnerů, psychologií opačného pohlaví, poradenstvím v osobním vzhledu a stylu a mnohým dalším. Důraz je kladen na praktičnost a co nejefektivnější užití znalostí v praxi, které si během kurzu klienti i vyzkouší.

Česká premiéra

„Akademie svádění je první český projekt zaměřený na nejefektivnější a nejmodernější způsoby svádění, balení, seznamování, lovení, jednoduše na všechny postupy, které navzájem sbližují lidi,“ říká Klára Kratochvílová, ředitelka projektu.

„Naším cílem je otevřít oči mužům a ženám v české společnosti. Předáváním ověřených zkušeností účastníkům kurzů chceme zahájit revoluci ve stylu a způsobu, jakým dochází ke kontaktu mezi oběma pohlavími a jejich vzájemnému sbližování.“

Kurzy vedou zkušení lektoři a odborníci z oblasti osobního rozvoje, selfbrandingu, vytváření vlastní image a stylingu. Kurzy jsou nízkokapacitní a soustřeďují se na individuální přístup ke klientům. Lektoři se v průběhu kurzu střídají, podle své specializace.

Reklama

Výběr článků

Načítám