Hlavní obsah

Zájemci o letošní Fórum mládeže v Paříži mají šanci do čtvrtka

Novinky, had, Scio

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V rámci 35. Generální konference UNESCO se bude ve dnech 1. – 3. října 2009 v Paříži konat Fórum mládeže. Jeho cílem bude přinést jiný, “mladý” pohled na nejdůležitější světové problémy současnosti. Pokud je vám 18 – 24 let, využijte příležitost reprezentovat Českou republiku, přihlásit se můžete do 25. června.

Článek

Podzimního fóra, které se bude konat v pařížském sídle organizace UNESCO, se zúčastní mladí lidé z členských zemí, aby diskutovali své pohledy na nejdůležitější problémy současnosti a podíleli se tak na rozvoji programů a aktivit organizace. Fórum mládeže vypracuje závěrečnou zprávu se svými doporučeními, která bude předložena plénu na Generální konferenci.

Výběrem českého zástupce na Fóru byla pověřena Česká rada dětí a mládeže.

Přihlásit se mohou zájemci mezi 18 a 24 lety.

Chcete-li se zúčastnit, zašlete

  • kompletně vyplněnou přihlášku (za organizaci potvrzuje vedoucí střediska),
  • svůj životopis
  • krátký motivační dopis, obsahující vaši odpověď na hlavní téma fóra (max. 1 strana A4) – „Ven z krize - zásahy v sociálních oblastech: vzdělání, věda, kultura, komunikace" (Investing out of the crisis – through action in social domains : Education, Sciences, Culture and Communication), na adresu Česká rada dětí a mládeže, Senovážné nám. 24, 116 47 Praha 1.

Všechny dokumenty musejí být v angličtině. Uvedené dokumenty musejí být doručeny na danou adresu do 25. 6. 2009. Náklady spojené s cestou a účastí na Fóru uhradí MŠMT.

Bližší informace naleznete v informačním dokumentu.

Reklama

Výběr článků

Načítám