Hlavní obsah

Rektorské volno v Praze: Monkey Business, Sto zvířat a hlavně Miss Agro

Novinky, Martin Singr, Scio

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Ve středu 13. května je na řadě pražských vysokých škol rektorské volno. V areálu České zemědělské univerzity (ČZU) na Suchdole ale bude rušno. Právě v tento den se zde totiž koná 11. ročník soutěže Miss Agro okořeněné koncertem známých i méně známých kapel. Vstup na akci je zdarma.

Článek

Akce Miss Agro je každoroční soutěž o královnu krásy České zemědělské univerzity v Praze. Soutěž je průběžně prokládána koncerty a jinými exhibicemi. Letos vystoupí skupiny Hubert Cumberdale, Works nebo Beatburger band. Dostane se však i na známější kapely Nightwork, Sto Zvířat a Monkey Business.

V loňském roce navštívilo i přes proměnlivé počasí soutěž Miss Agro dle odhadů osm až deset tisíc nadšených diváků. Organizátoři letos očekávají podobnou návštěvnost, přestože přesná čísla nebudou známá. Vstup je totiž zdarma a tak není možné spočítat, kolik lidí přijde povzbudit krásné dívky či pouze poslechnout si nějakou z vystupujících kapel. O přízeň publika se bude ucházet 13 finalistek, mezi nimiž je i jedna dívka – Paulina Nakashole - z exotické Namíbie.

Soutěž bude k vidění i na internetu

Oproti loňsku se rozšíří také možnosti občerstvení a zařazeny jsou osvědčené taháky doprovodného programu. Přibude Havana bar, kde se budou připravovat koktejly či osvěžující mix Red Bullu s vodkou. Nebude chybět tradiční Bungee jumping.

Na letošní ročník bylo připraveno několik novinek, tou nejzajímavější je LED obrazovka na místě, na níž bude soutěž přenášena. S touto inovací souvisí také live přenos na internet formou streamovaného videa, který bude probíhat na webu www.missagro.cz. To však nic nemění na tom, že atmosféru si všichni diváci nejlépe užijí přímo v Suchdole, kam jsou organizátory na 13. května zváni.

Dívky, které se o vítězství v soutěži Miss Agro ucházejí, se prezentují zde

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám