Hlavní obsah

Univerzitní síť MyWorkster nabízí pracovní místa a kontakty

Novinky, Scio

Internetové stránky MyWorkster jsou některými přirovnávány k FaceBooku. Rozdíl je v jejich odborném zaměření. Propojuje studenty a pedagogy vysokých škol a umožňuje jim vzájemný kontakt, ale hlavně předávání pracovních příležitostí.

Článek

Hlavním důvodem vzniku stránek MyWorkster bylo zpružnit pracovní trh vysokoškolských pracovníků a studentů a umožnit jim snáze najít práci v jejich oboru. V současné chvíli je v systému kolem pěti miliónů pracovních nabídek.

Síť využívají jak celé školy nebo fakulty tak samotní studenti. V této chvíli si oficiální stánku na MyWorkster vytvořilo 30 univerzit, avšak mnohem více stránek si vytvořili sami studenti.

My Workster může školám pomoci se zajištěním plného učitelského stavu, ale může napomoci také čerstvým absolventům, kteří hledají své nové uplatnění.

Ať už práci vyhledává student, čerstvý absolvent nebo škola, zadává své požadavky na budoucího akademika, pozici lze upřesňovat jak podle řady kritérií: oboru, místa práce nebo délky praxe.

Pracovní síť MyWorkster zatím využívají hlavně americké univerzity, je však jisté, že se během krátké doby rozšíří i za hranicemi USA a dorazí i k nám.

Podrobné informace o portále najdete na www.myworkster.com .

Reklama

Výběr článků

Načítám