Hlavní obsah

Děti z Domu dětí a mládeže vystoupí na vánočních trzích

Novinky, Helena Odstrčilová
PRAHA

Prahou se šíří sváteční nálada a Vánoce dorazily i na holešovické výstaviště, kam se po říjnovém požáru, který zcela zničil levé křídlo Průmyslového paláce, vrací život. V rámci doprovodného programu tradičních vánočních trhů tu letos návštěvníky svátečně naladí mimo jiné vystoupení dětí z Domu dětí a mládeže.

Foto: Barbora Vaníčková, Novinky

Vánoční trhy na pražském výstavišti.

Článek

Dům dětí a mládeže hl. m. Prahy se prodejní výstavy Vánoční trhy na Výstavišti letos účastní již podruhé. Na prvním vystoupení se představí Klub Klamovka, jedno ze šesti středisek DDM v Praze, s improvizovaným nahrávacím studiem.

To si budou moci vyzkoušet děti v publiku a vytvořit si tak svou vlastní nahrávku. Obsahem druhého vystoupení dětí budou krátké etudy v podání kroužku pantomimy, který vede prof. Kastan z DAMU.

Na vánoční trhy na holešovickém Výstavišti se můžete přijít podívat do 21. prosince, denně mezi 10:00 a 19:00. Dospělí za vstup zaplatí 25 Kč, pro děti je zdarma.

Posláním DDM, funguje od roku 1950, je vytvářet podmínky pro trvalé uspokojování potřeb dětí, mládeže i dalších klientů při realizaci jejich aktivit ve volném čase. Profesionální pedagogičtí pracovníci a externí odborníci zajišťují široké spektrum zájmových kroužků téměř všech zaměření a pro všechny věkové kategorie.

V nabídce DDM naleznete například i vzdělávací aktivity pro školy i jednotlivce.

Více informací o Domě dětí a mládeže hl. m. Prahy naleznete na jeho stránkách www.ddmpraha.cz , detaily o vánočních trzích a jejich doprovodném programu na stránkách pořadatele ( www.incheba.cz ).

Reklama

Výběr článků

Načítám