Hlavní obsah

Konference Sítě ve školství 2008

– PRAHA
Novinky, Helena Odstrčilová, Scio

České vysoké učení technické v Praze Středisko multilicencí pořádá již 11. ročník konference Sítě ve školství. Letošní ročník proběhne 25. a 26. srpna na Střední škole hotelové a služeb v Kroměříži.

Článek

Konference bude zahájena 25. srpna ve 14:00, první den jsou na programu témata „Stále je co inovovat“, „Nove produkty Microsoft“, „Konektivismus – teorie vzdělávání v prostředí sociálních sítí“, „Jak dál s technologiemi podporovanou výukou“, „MACbook, iPod, iPhone jak se to rýmuje?“, „Jsou evropské projektové peníze výhodné?“ (panelová diskuse) a „3D grafika už i na školách? - zobrazování pro lepší porozumění“. Program bude ukončen v 21:00.

Druhý den můžete navštívit přednášky „GOOGLE není jen nejlepší vyhledávač“, „COMDOM a spam nám nehrozí“, „Tvorby úložišť výukových objektů“, „SUN Microsystems ČR“, „Mathematika nejen pro matematiku“, „LINUX na základní škole“ a „Otevřené systémy a OSS Alliance“. Konference bude ukončena obědem.

Samostatnou činností Střediska multilicencí je od roku 2002 podpora aktivní účasti českých škol v kooperačních projektech European School Network, ve které je Středisko oficiálním zástupcem za Českou republiku.

Na konferenci se můžete on-line registrovat na stránkách Střediska multilicencí Českého vysokého učení technického, nebo vyplnit přihlášku, která je na stránkách ke stažení.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám