Hlavní obsah

VŠE našla partnera u zástupců podnikatelské sféry

Novinky, Scio

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Vysoká škola ekonomická našla nového partnera v Hospodářské komoře ČR. Obě strany si kladou za cíl podporu propojení akademického sektoru a podnikatelské sféry.

Článek

Smlouvu o spolupráci mezi Vysokou školou ekonomickou v Praze a Hospodářskou komorou ČR podepsal v pátek 13. června rektor Richard Hindls a prezident organizace zastupující podnikatelskou sféru Petr Kužel. 

„Jednou z rozhodujících příležitostí a současně i prioritou dalšího rozvoje VŠE je posílení vnějších vztahů, zejména směrem k institucím a podnikatelské sféře. Spolupráci s Hospodářskou komorou ČR proto vítáme, “ uvedl profesor Richard Hindl.

Součástí spolupráce bude pořádání seminářů pro podnikatele, realizace průzkumů a odborných konzultací v oblasti veřejných financí, daňového práva či statistiky. Další formy spolupráce vyplynou z probíhajících jednání Hospodářské komory se zástupci jednotlivých fakult.

"Je logické, že Hospodářská komora České republiky jako subjekt zastupující českou podnikatelskou veřejnost právě v době, kdy se hovoří o nutných synergiích mezi vědou a byznysem, formalizuje své vztahy s odbornými a vysokými školami," dodal prezident Hospodářské komory ČR Petr Kužel.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám