Hlavní obsah

Dívky soutěžící o titul Miss Agro se deště nezalekly

Novinky, Martin Singr, Scio
PRAHA

Ve čtvrtek proběhl jubilejní desátý ročník tradiční soutěže Miss Agro, v němž studentky soutěží o titul královny krásy České zemědělské univerzity v Praze. Dobrou náladu v průběhu soutěže, která se konala v prostorách za Agronomickou fakultou, letos nepokazilo ani deštivé počasí.

Článek

Ač bylo celé dopoledne nádherné počasí, v době začátku celé akce, který byl plánován na patnáctou hodinu, se nepříjemně zatáhla obloha a po pár minutách začalo pršet. V tu chvíli se ukázala nevýhoda akcí konaných pod širým nebem. Pár návštěvníků se schovalo pod velkým stanem, část se sešla pod jinými menšími stánky. Jiní studenti se rozprchli po fakultách, kde poté hodinu čekali, než déšť přejde.

Před půl šestou se ale již rozjel plánovaný program, kdy diváky dostala do varu skupina Medvěd 009. Poté nastoupilo moderátorské trio Zdeněk Horák Tomáš Novotný a Tomáš Zástěra, ale hlavně dvanáct krásných finalistek. Všechny dívky byly půvabné a diváci dávali hned od počátku najevo, která finalistka se jim nejvíce líbí.

Mimochodem, tato soutěž zaznamenala jeden unikát – o korunku se ucházely sestry, dvojčata, Hana a Michaela Krbečkových. Po představení celého tuctu dívek přišel na pódium Václav Upír Krejčí, který dívky vyzpovídal. Celá akce byla spíše pro zábavu a v tomto duchu probíhala i anketa, kdy dívky četly otázky a známý komik na ně odpovídal s imitací dívčího hlasu.

Soutěž byla zajímavá, prokládaná vystoupením taneční skupiny Squib a poté slovenských králů stylu SKA – skupiny Polemic. Poté již následovala všemi očekávaná promenáda v plavkách, po níž proběhla exhibice Václava Upíra Krejčího. Vyhlášení výsledků se pak dívky zúčastnily ještě v plavkách.

Vítězkou Lucie Matoušková 

Vítězkou soutěže Miss Sympatie se stala Klára Smetáková. Miss Agro byla zvolená Lucie Matoušková, první vicemiss se stala Klára Smetáková a cenu pro druhou vicemiss si odnesla Kristýna Omelková. Profily všech účastnic naleznete zde.

Vyvrcholením večera bylo vystoupení G-Point Hunters, kde se sešli na pódiu Matěj Ruppert, Roman Holý a host Tereza Černochová. Diváci se náramně bavili a krátce před desátou byli muzikanty pozváni na pódium, kde se za chvíli sešlo snad dvě stě tančících lidí. Přesně v deset hodin večer pak mohli všichni sledovat ohňostroj, který povedený den uzavřel.

A jak se akce líbila přihlížejícím, kterými byli z naprosté většiny studenti České zemědělské univerzity? Očividně se dobře bavili, pivo jim chutnalo, vybrali si i z bohaté nabídky občerstvení a ani počasí je moc neodradilo.

„Jen kdyby ty bílý klobásy nechutnaly tak syrově,“ podotknul jeden z mladíků konzumující právě svojí večeři. Spokojeni byli také organizátoři, za které dáme poslední slovo Vojtěchu Dvořákovi: „Celkově, i přes nepřízeň počasí, se letošní Miss Agro velmi vyvedla, odhadem bylo během dne na akci opět osm až deset tisíc návštěvníků.“ Tak tedy zase za rok!

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám