Hlavní obsah

Miss Academia ovládla studentka práv

Novinky, Scio
ZLÍN

Finále souteže Miss Academia ČR 2008 ovládla studentka práv z Univerzity Karlovy v Praze Martina Trnková. Na vyhlášení studentské královny krásy předčila dalších devět účastnic finálového večera ve Zlínském městském divadle.

Článek

"Do soutěže se přihlásilo 402 dívek. Já ale věřím, že v České republice je krásných vysokoškolaček daleko více. Proto si nemohu stále uvědomit, že jsem z nich zvítězila právě já," svěřila se těsně po vyhlášení výsledků Trnková.

Dvacetiletá kráska během večerního programu oslnila porotu i všechny diváky nejen svým půvabem a vystupováním, ale i velmi zajímavou volnou disciplínou, kterou byl scénický tanec.

První vicemiss se stala Michaela Macková, studentka financí na Mendelově univerzitě v Brně. Třetí skončila Martina Jiříčková, která studuje na Masarykově univerzitě v Brně. K bronzové příčce si navíc vybojovala titul Miss Academia ČR 2008 on-line. Získala tedy nejvíce hlasů od svých sympatizantů na internetu.

Miss Martina Trnková se může těšit z půlročního zapůjčení nového modelu vozu Škoda Superb od generálního partnera soutěže Škoda Auto a.s.

Po finálovém večeru dívky zavítaly na slavnostní raut do MusicLandu A Zlín, kde byla na jejich počest pořádaná MISS PARTY 2008. A to opět ve stylu Hollywoodu, ve kterém se odehrávalo celé finálové kolo.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám