Hlavní obsah

Univerzita Hradec Králové pořádá den otevřených dveří

Novinky, pro

Univerzita Hradec Králové představí v pátek 6. ledna 2012 svou studijní nabídku při Dni otevřených dveří. Od 8 do 13 hodin budou mít zájemci v univerzitním areálu Na Soutoku příležitost seznámit se s možnostmi a organizací studia na čtyřech fakultách a jednom vysokoškolském ústavu univerzity.

Článek

Univerzita aktuálně nabízí na sto oborů bakalářského, magisterského a doktorského stupně. Zkušenosti a statistická data dokládají, že se absolventi univerzity trvale dobře uplatňují na trhu práce.

Na všech součástech univerzity působí Rady pro spolupráci s praxí, v nichž představitelé významných potencionálních zaměstnavatelů napomáhají slaďovat obsah studia s reálnými potřebami firem. V oblasti zahraničních stáží nabízí univerzita možnost strávit část studia na partnerských vysokých školách v Evropě, Asii, Africe a Americe.

Pro své budoucí kolegy univerzita letos připravila také překvapení, které jim pomůže s úsměvem odstartovat do nového roku a nabrat sílu k přípravě na přijímací zkoušky. První návštěvníci Dne otevřených dveří totiž zdarma obdrží speciální univerzitní energetický nápoj „Studuj naplno!“

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám