Hlavní obsah

Zlínskou Fakultu managementu a ekonomiky čeká volba děkana

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Fakultu managementu a ekonomiky Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně čeká volba děkana. Vyplývá to z informací na webu školy. Současné děkance Drahomíře Pavelkové končí první tříleté volební období. Děkan může stát v čele fakulty dvě tříletá po sobě jdoucí volební období.

Článek

Členové akademické obce fakulty, akademických senátů fakult univerzity a rektor UTB mohou své návrhy podávat od 24. října do 1. listopadu. Samotné volby kandidáta na děkana se uskuteční 14. listopadu, případné druhé kolo volby je naplánováno na 5. prosince.

Fakulta managementu a ekonomiky byla založena v roce 1995, skládá se z osmi ústavů. V bakalářských i magisterských programech tam v akademickém roce 2010/2011 studovalo zhruba 3400 studentů a působilo na ní 87 akademických pracovníků.

Univerzita Tomáše Bati má celkem šest fakult, kromě již zmíněné jsou to fakulty technologická, multimediálních komunikací, aplikované informatiky, humanitních studií, logistiky a krizového řízení. Univerzita patří k největším zaměstnavatelům ve Zlínském kraji, zaměstnává 895 lidí. V akademickém roce 2010/2011 zde studovalo 13 500 studentů.

Reklama

Výběr článků

Načítám