Hlavní obsah

Držitelé studentských karet ISIC vybírali nejoblíbenější benefity

Právo, ťas

Česká republika si dlouhodobě drží prvenství jako země s nejpropracovanějším servisem pro držitele studentské karty ISIC. Počet držitelů tohoto mezinárodního identifikačního průkazu stoupá stejně jako počet benefitů, které díky kartám mohou čerpat. Letos to potvrzuje i nárůst hlasujících v anketě ISIC Awards.

Článek

Jen v České republice je možno využít téměř 2300 slev. V hlasování studentů se vybíral nejoblíbenější benefit ve třech kategoriích.

Titul "Nejoblíbenější lyžařský areál" letos obhájil Skiareál Špindlerův Mlýn, který nabízí slevu pro držitele ISIC karet 20% z ceny permice. Druhé místo patří Sportovnímu areálu Špičák, jež nabízí slevu 10% a na třetím místě se umístil Skiareál Herlíkovice a nabízená sleva 10%.

V kategorii nejoblíbenější hudební festival hlasující pořadím nezamíchali vůbec, neboť první místo letos neobhájil nikdo jiný, než festival Rock for People, který nabízí slevu 150 Kč. Druhé místo opět okupuje festival Colours of Ostrava s nabízenou slevou 110 Kč a na třetím místě najdeme, stejně jako loni, festival Sázavafest. Ten nabízí slevu 150 Kč.

V obecné kategorii se nejlépe umístilo knihkupectví Neoluxor. Loňský obhájce této katerogorie, McDonalds´, se umístil na druhém místě a jako třetí nejoblíbenější benefit jste zvolili pizzerii Einstein.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám