Hlavní obsah

Studenti UJEP pomáhají plánovat a utvářet městskou zeleň v Drážďanech

Právo, ťas

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V pátek 18. března 2011 se v Drážďanech uskuteční první projektový den česko-německého projektu „Společně plánovat a utvářet městskou zeleň“. Jedná se o společný projekt Centra životního prostředí Drážďany a Univerzity Jana Evangelisty Purkyně v Ústí nad Labem ve spolupráci s Vysokou školou technickou a ekonomickou v Drážďanech.

Foto: Lucie Poštolková, Novinky

Ilustrační foto

Článek

Studenti krajinné architektury UJEP a Vysoké školy technické a ekonomické z Drážďan vypracují v rámci projektu nápady a koncepty k úpravě volné plochy v budoucím zahrádkářském parku u ulice Hansastraße.

Studenti se během prvního projektového dne vzájemně poznají, vymění si první plány a představy a navštíví dotčenou plochu s přilehlou zahrádkářskou kolonií u Hansastraße.

V dubnu 2011 bude následovat plánovací workshop v Ústí nad Labem, jehož výsledky pak čeští a němečtí studenti společně realizují v květnu 2011. Nepůjde tedy jen o pouhou teorii, ale vzniknou zcela konkrétní výsledky, které si budou moci prohlédnout všichni obyvatelé i návštěvníci Drážďan.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám