Hlavní obsah

Univerzita Pardubice připravila pro budoucí studenty elektronický infoservis

Právo, ťas

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pardubice

Zájemci o studium na některé ze sedmi fakult Univerzity Pardubice mohou získat všechny potřebné a užitečné informace formou elektronického informačního servisu. Dostanou je nově přímo do své e-mailové schránky.

Článek

„Jediné, co potřebují zájemci o tuto speciální informační službu udělat, je zaregistrovat se pro odběr zpráv na webové stránce univerzity,“ říká kancléřka školy Valerie Wágnerová.  Elektronická informační služba pak potřebné informace a zajímavosti pro vstup na vysokou školu pošle přímo zájemcům. „Službu zasílání informací zaregistrovaným zájemcům poskytuje univerzita zdarma,“ zdůrazňuje Wágnerová.

Výhodou registrace je přednostní získání aktuálních informací k přijímacímu řízení, možnost dozvědět se informace z jedné i více fakult, získat ukázky přijímacích testů z minulých let a rady a tipy např. jak správně vyplnit přihlášku ke studiu. Uchazeči se dovědí  také informace o univerzitním kampusu, stravování v menze, bydlení na kolejích i volnočasových aktivitách pardubických vysokoškoláků.

„Registraci mohou zájemci o naši novou informační službu provést také s využitím nejmodernějších technologií přímo ze svého mobilu přes tzv. QR kód,“ dodává kancléřka. „Vyfotografováním speciálního obrazce tvořeného černobílými čtvercovými bloky dojde k přenosu dat a propojení přímo na naši webovou stránku, kde se mohou zájemci zaregistrovat k odběru našich zpráv.“

Každý stý zaregistrovaný navíc dostane od pardubické univerzity dárek - 2 GB flash disk.

Reklama

Výběr článků

Načítám