Hlavní obsah

Brněnskou halu Rondo se chystají vyprodat studentské hokejové týmy

Právo, ťas
Brno

Nejen brněnská hokejová Kometa, ale i studentské týmy Masarykovy univerzity a Vysokého učení technického prý dokáží vyprodat halu Rondo. Na úterý 8. prosince je naplánován druhý ročník exhibičního hokejového utkání MU vs. VUT a organizátoři stran očekávané návštěvy nešetří optimismem.

Článek

„Věříme, že se dojde pobavit a pozdravit s přáteli co nejvíce studentů, ale také kamarádů a rodičů. Jedná se přece jen o něco výjimečného,“ komentuje utkání jeden z hlavních pořadatelů Tomáš Szöllösi, student Fakulty elektrotechniky a komunikačních technologií, oboru Biomedicínská informatika a bioinformatika.

Podle jeho odhadu by souboj mohlo sledovat až 7000 věrných fanoušků. Minulý rok se z vítězství radovala Masarykova univerzita, která ovšem zdolala Vysoké učení technické až na nájezdy. Tentokrát se čeká opět vyrovnaný souboj.

Velkou podporu má utkání jak od vedení univerzit, tak také od studentských spolků. Také propagace utkání je srovnatelná s profesionálním extraligovým utkáním. „Tento rok by to opravdu mohlo být výjimečné, i přes všechny problémy s termínem jsme rádi, že můžeme zůstat v brněnském Rondu, které považujeme za chrám hokeje,“ dodává Szöllösi. Po ukončení celé akce je pro všechny návštěvníky připravena velká afterparty s hokejovými gladiátory v klubech Bastila, Caribic, Livingstone a Two faces.

Na internetových stránkách www.hokejovysouboj.cz slibují organizátoři kromě zaplnaněé haly Rond také slosovaní ceny v hodnotě 80 000 korun, hráče v kostýmech a maskách i pochod fanoušků městem.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám