Hlavní obsah

Dětský Klub vodních strážců existuje deset let a má nové webové stránky

Právo, ťas

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nové webové stránky má dětský Klub vodních strážců. Web, určený dětem, má novou grafiku a rozšířený obsah. Děti se jeho prostřednictvím mohou do klubu také přihlásit. Stačí vyplnit kontaktní formulář a získat zdarma kartu člena klubu, dvakrát ročně časopis Vodní strážci a další výhody.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

Klub založila před deseti roky společnost Pražské vodovody a kanalizace (PVK).  Na adrese www.vodnistrazci.cz mohou děti čerpat nové poznatky o vodě, zahrát si hry, soutěžit a také zde získají informace o plánovaných akcích.

PVK již od roku 2000 rozvíjejí výukové programy pro děti ze základních škol, které vedou k ochraně životního prostředí. S pražskými ZŠ úzce spolupracují při nejrůznějších poznávacích soutěžích a akcích. Do všech ZŠ v Praze rozdala společnost například učební pomůcku – „vodní kufřík“, přenosnou laboratoř, která dětem pomáhá objasnit proces výroby pitné vody či čištění odpadních vod. Výuku v pražských školách obohatily také plakáty a výukové CD.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám