Hlavní obsah

Nejlepší studenti UJEP obdrží dnes stipendia na zámku v Trmicích

Právo, ťas

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ústí nad Labem

Na zámku v Trmicích dnes primátor Ústí nad Labem Jan Kubata a starostové jednotlivých městských obvodů slavnostně předají stipendia nejlepším studentům Univerzity Jana Evangelisty Purkyně za akademický rok 2009/2010. Tato tradice se na škole udržuje už od roku 1996.

Článek

Od roku 2004 se do předávání stipendií zapojili také generální ředitelé významných průmyslových podniků kraje a v roce 2007 ředitel Všeobecné zdravotní pojišťovny, pobočky Ústí nad Labem Petr Veselský stipendiem pro nejlepšího studenta zdravotnických oborů na UJEP. Od roku 2008 uděluje stipendium pro nejlepšího studenta fakulty výrobních technologií a managementu senátor za Ústecký kraj Pavel Sušický. Ten letos udělí stipendium také nejlepšímu studentovi přírodovědecké fakulty.

Od roku 2009 uděluje stipendium Statutární město Teplice pro nejlepšího studenta UJEP s trvalým bydlištěm v Teplicích. Pro rok 2010 Statutární město Teplice navýšilo počet oceněných studentů z jednoho na tři. Novinkou roku 2010 je také stipendium Hospodářské a sociální rady Ústecka, o. s. pro nejlepšího studenta technických oborů UJEP.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám