Hlavní obsah

Anketa Zlatý Ámos vstoupila do 18. ročníku

Právo, ťas

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pořadatelé ankety o nejoblíbenější učitelku a nejoblíbenějšího učitele ČR Zlatý Ámos vyhlásili její již 18. ročník „Oslavíme plnoletost,“ říká ředitel ankety Slávek Hrzal a dodává: „Jako správní rodiče máme pro oslavence přichystán i pěkný dárek.“

Foto: Jan Handrejch, Právo

Vítězka Ámose 2010 Martina Čiklová z MŠ a ZŠ Ostrčilova v Ostravě.

Článek

Dárek dostane v pořadí již osmnáctý Zlatý Ámos a děti, které ho do ankety přihlásí. Je to zájezd do Legolandu.

Přihlášky do 18. ročníku ankety se scházejí už od 11. září. Pravidla jsou stejná jako před 18 lety. Přihlašovat své oblíbené učitelky a učitele mohou pouze děti - žáci a žákyně základních a středních škol. Do přihlášky je nutné napsat stručnou charakteristiku navrhovaného pedagoga, popsat jednu společnou příhodu a připojit podpisy sta osob, které s nominací souhlasí. Čas na odeslání přihlášky je do 31. prosince 2010.

V lednu a únoru 2011 budou navrhovatelé, tedy děti, nominované pedagogy obhajovat na regionálních kolech. Začátkem března se vítězové regionálních kol setkají na semifinále a v pátek 25. března 2011 z nich porota na veřejném finále vybere osmnáctého Zlatého Ámose a výherce zájezdu do Legolandu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám