Hlavní obsah

Do soutěže o Skupině ČEZ se zapojilo na tři tisíce studentů

Právo, ťas

Téměř tři tisíce studentů technických škol se zapojilo do znalostního kvizu o Skupině ČEZ. Soutěž probíhala na internetových stránkách www.kdejinde.cz. Čtyřicet studentů nyní přebírá své výhry.

Foto: Michal Krumphamzl, ČTK

Pražské sídlo společnosti ČEZ

Článek

Studenti mohli zábavnou formou poznat, čím se Skupina ČEZ zabývá a jaké jsou zde možnosti pracovního uplatnění. Statistiky zaznamenaly přes 15 000 unikátních návštěv, do samotné soutěže se zapojilo 1521 vysokoškoláků a 1150 středoškolských studentů.

O výhercích rozhodly nejen správné odpovědi na všechny otázky, ale také nejbližší tip na cenu akcií Skupiny ČEZ k určitému datu. Čtyřicet výherců – řádně zapsaných studentů gymnázií nebo středních odborných učilišť, středních a vyšších odborných škol nebo vysokých škol se sídlem v České republice s technickým zaměřením – nyní přebírá vyhrané notebooky, komunikátory a další ceny.

Znalostní soutěž byla prvním krokem prezentace Skupiny ČEZ jako preferovaného zaměstnavatele. ČEZ oslovuje studenty také na veletrzích pracovních příležitostínebo na sociální síti facebook. Brzy se představí i upravené internetové stránky věnované náboru.

Reklama

Výběr článků

Načítám