Hlavní obsah

V roce 2009 bylo v Česku vydáno přes čtvrt miliónu karet ISIC

Právo, ťas

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Počet karet ISIC vydaných v jednom roce přesáhl loni poprvé v historii hranici čtvrt miliónu a vyšplhal se na 250 803. Ze všech českých vysokoškoláků, kteří mají na průkaz ISIC nárok, jej tak vlastní více než 80 %. Oznámila to Společnost GTS Alive, oficiální vydavatel mezinárodních identifikačních průkazů ISIC, ITIC a ALIVE.

Článek

Kartu ISIC vydává jako oficiální identifikační průkaz studenta 24 českých veřejných vysokých, 6 soukromých vysokých a více než 120 středních a vyšších odborných škol.

Mezinárodně uznávaný studentský průkaz ISIC platí ve 124 zemích, kde nabízí více než 42 000 benefitů. V Česku mohou jeho držitelé využívat přes 2000 slev. Od roku 2009 si navíc mohou majitelé karet pořizovat výhodné cestovní pojištění a zájezdy on-line na studentském portálu www.chytrepalice.cz.

„Počet vydaných průkazů dokazuje, že ISIC si znovu upevnil své místo v peněženkách studentů, kterým každodenně přináší nepřeberné množství výhod. Stejně tak nás ale zavazuje a motivuje v rozvoji karet ISIC dále pokračovat, studentům nabízet nové možnosti jejich využití a ve spolupráci s partnery přinášet ještě zajímavější výhody,“ říká národní manažer ISIC Tomáš Vyskočil.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám