Hlavní obsah

Jihlavská polytechnika vypsala mimořádná stipendia

Právo, ťas

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jihlava

Vysoká škola polytechnická Jihlava (VŠPJ) se rozhodla podpořit studium technických oborů a vypsala mimořádné stipendium pro stávající studenty bakalářského studijního programu Elektrotechnika a informatika.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

„Studenti prezenčního studia, kteří v letošním roce splní podmínky pro postup do 3., respektive 5. semestru studia, obdrží mimořádné jednorázové stipendium ve výši 2 000, respektive 5 000 korun,“ uvedla vedoucí kanceláře rektora školy Hana Pospíchalová.

„Naším záměrem je preference studijních oborů Počítačové systémy a Aplikovaná informatika, protože zájemců o toto studium i studentů je relativně málo. O absolventy obou oborů je ale v praxi mimořádný zájem a i v současné hospodářské situaci jsou na pracovním trhu bez problémů uplatnitelní,“ říká Stolín, prorektor VŠPJ pro studium.

Přesný počet studentů, kteří toto stipendium skutečně obdrží, bude znám až na podzim po zahájení nového akademického roku 2010/2011.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám