Hlavní obsah

Učební osnovy: Svádění, balení, lovení

Právo, Petr Kotek

Naučíte se balit příslušníky opačného pohlaví. A když se ani potom prokazatelně nezvýší počet vašich „skalpů“, určitě se alespoň lépe uplatníte na trhu práce. Slibují to organizátoři kurzů Akademie svádění, projektu zaměřeného na zdokonalování v postupech sbližujících lidi „bez ohledu i s ohledem na pohlaví“.

Článek

Kurzy budou zahájeny v říjnu na pražském Andělu. „Jejich prostřednictvím se účastníci mohou nejen naučit, jak zaujmout jinou osobu, ale také si mimo jiné vylepší své komunikační schopnosti, svou image a zvýší sebevědomí, a tak pozvednou možnosti svého uplatnění nejen v oblasti partnerských vztahů,ale i například na pracovním trhu,“ slibuje ředitelka projektu  Klára Kratochvílová.

Někteří z nás jsou ve vztahu k opačnému pohlaví naprosto suverénní, jiní si věří trochu méně a u někoho nesmělost vůči atraktivní osobě dosahuje takových rozměrů, že není schopen ji vůbec oslovit. Někdy tato nejistota nejen blokuje naše možnosti navázat vztah, ale dokonce se vyvine v závažnější problémy v sebehodnocení a důvěře ve vlastní schopnosti.

Jak si zvýšit sebevědomí

Akademie má v nabídce intenzivní kurzy k osvojení dovedností svádění, dobývání a zvýšení sebevědomí. Kurzy pro muže i ženy se skládají z teoretické a praktické části a zaměřují se na konkrétní fáze procesu sbližování z různých úhlů pohledu.

Zabývají se verbální i neverbální komunikací, výběrem partnerů, psychologií opačného pohlaví, osobním rozvojem i poradenstvím ve vzhledu a stylu. Důraz je kladen na praktičnost a co nejefektivnější užití znalostí v praxi, které si během kurzu klienti i vyzkouší. Zároveň přináší pro obě pohlaví i kurzy zaměřené na tematiku sexu.

„Akademie svádění je projekt zaměřený na nejefektivnější a nejmodernější způsoby svádění, balení, seznamování, lovení, jednoduše na všechny postupy, které navzájem sbližují lidi,“ říká Klára Kratochvílová, ředitelka projektu. „Naším cílem je otevřít oči mužům a ženám české společnosti,“ deklaruje.

Kurzy povedou zkušení lektoři a odborníci z oblasti osobního rozvoje, selfbrandingu, vytváření vlastní image a stylingu. Kurzy jsou nízkokapacitní a soustřeďují se na individuální přístup ke klientům.

Lektoři se v průběhu kurzu střídají podle své specializace. Do budoucna plánuje tým Akademie svádění další rozšiřování nabídky kurzů podle potřeb klientů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám