Hlavní obsah

Zoo Brno nabízí speciální zážitkové programy

Novinky, Jiří Smutný

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Návštěvníci Zoo Brno mají nově příležitost dopřát si ještě bližší setkání s některými jejími obyvateli. Stejný zážitek mohou věnovat svým přátelům nebo blízkým jako originální dárek.

Foto: Zoo Brno

Žirafa síťovaná

Článek

„Pro příznivce brněnské zoo jsme připravili speciální setkání s exotickými zvířaty. Osobně a zblízka se mohou seznámit s lemury kata, tapíry jihoamerickými nebo žirafami síťovanými. Každý z druhů je výjimečný něčím jiným. Lemury si zamilujete pro jejich zvídavost, trochu komický vzhled tapírů vás určitě rozveselí a žirafy ohromí svými dlouhými jazyky,“ uvedla vedoucí obchodního úseku Zoo Brno Lucie Dostálová.

Během zhruba hodinového programu se jeho účastníci dozvědí podrobnosti o chovu vybraného druhu i detaily z každodenního života chovaných zvířat. Pod vedením animátorky budou mít možnost se s nimi setkat tváří v tvář.

Do Zoo Brno mohou zamířit také budoucí nevěsty a ženichové, na které zde čeká netradiční rozloučení se svobodou s komentovanou prohlídkou zoo, krmením lemurů kata nebo žiraf síťovaných, projížďkou zahradou ve svatebním elektrovozíku a pochopitelně také se slavnostním přípitkem.

Zájemci o nevšední zážitek i ti, kteří chtějí překvapit své blízké a pořídit jim nezapomenutelný dárek, si mohou obě akce zarezervovat na e-mailu zavadilova@zoobrno.cz. Všechny další informace k nově nabízeným zážitkovým programům jsou k dispozici na www.zoobrno.cz/pro-navstevniky/zazitkove programy.

Reklama

Výběr článků

Načítám