Hlavní obsah

Zloději vykradli autosalon, jedno z aut následně zasáhl požár

Novinky, Pavel Jaňurek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V neděli 7. srpna vykradli doposud neznámí pachatelé autosalon v Chotěbuzi. K vloupání mělo dojít mezi čtvrtou a šestou hodinou ranní.

Foto: Pavel Jaňurek

Ilustrační fotografie

Článek

Z prostor autosalonu zmizely celkem čtyři vozidla, nářadí, monitory, notebook, vybavení do vozidel, litá kola, aku-vrtačky, či diagnostický přístroj.

"Před odchodem pachatel v prodejních prostorách poškodil odstavená vozidla. U vozidla Fiat Punto je poškozen zadní nárazník a levé přední dveře, u vozidel Alfa Romeo a Fiat Ducato zámek dveří," doplnila k případu tisková mluvčí karvinské policie Zlatuše Viačková.

Dva ukradené vozy nalezli policisté v neděli ráno. Okolo šesté hodiny byl ve Stanislavicích nalezen osobní vůz Jaguar, který byl zcela zničen požárem. Další vůz pocházející z krádeže nalezli policisté na Karvinské ulici v Českém Těšíně poblíž čerpací stanice. Ve voze byla nalezena i část nářadí.

Celková škoda, která autosalonu vznikla, se šplhá ke třem miliónům korun. Celý případ vyšetřuje republiková policie, podle které hrozí pachateli odnětí svobody na dva až osm let.

Reklama

Výběr článků

Načítám