Hlavní obsah

Zlínské Zlaté jablko ožívá festivalovým děním

Novinky, Kateřina Martykánová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Stejně jako v předchozích letech se i v rámci 54. ročníku Zlín Film Festivalu Zlaté jablko stává místem, kde mohou návštěvníci shlédnout zajímavé filmové projekce, bavit se u doprovodného programu a setkat se s celou řadou oblíbených hereckých i hudebních hvězd.

Foto: OZC Zlaté jablko

Tradiční akce s před dvěma lety zúčastnil i herec Martin Dejdar

Článek

Pátek 30. 5. – Autogramiáda Ewa Farna

V pátek od 13. hodin bude hlavní galerie Zlatého jablka patřit fanouškům zpěvačky Ewy Farne, která zde potěší své příznivce autogramiádou. Od 18. hodiny potom vystoupí se svými hity na náměstí Míru.

Sobota 31. 5. – LEGOMÁNIE

Jako každý rok proběhne ve Zlatém jablku i tradiční Legománie, během které si děti mohou od 10 do 18 hodin se stavebnicemi podle libosti vyhrát a postavit si nejen výtvory podle své fantazie, ale třeba se i zapojit do skládání originálních filmových klapek z Lega. Padesát nejzajímavějších klapek bude následně vystaveno v pasáži Zlatého jablka. Rozhodnout, o těch nejlepších pak mohou až do středy 4. 6. návštěvníci centra.

Neděle 1. 6. – Autogramiáda Jiří Mádl a Pečení pro UNICEF

Den dětí si potom ve Zlatém jablku užijí nejen ti nejmenší. Obdivovatelky Jiřího Mádla se mohou se svým hereckým idolem setkat v přízemí obchodního a zábavního centra. Ulovit jeho autogram budou mít příležitost od 10. hodiny.

Od 11 hod. se potom v netradiční roli prodavačů pečiva vystřídají v hlavní galerii Zlatého jablka Michaela Dolinová (od 11.00 hodin), herci Hana Vágnerová a Lukáš Hejlík (od 12.00 hodin), od 13.00 hodin Gabriela Franková, Česká Miss 2014, Nikola Buranská, Česká Miss Earth 2014 a Tereza Skoumalová, Česká Miss World 2014.

Návštěvníkům budou za dobrovolný příspěvek nabízet koláče, buchty a další sladké i slané pečivo, které při této příležitosti upekli dobrovolníci. Výtěžek akce Pečení pro UNICEF  bude věnován na podporu humanitární pomoci ve Středoafrické republice. Akce probíhá ve Zlatém jablku až do vyprodání zásob nebo zhruba do 15. hodiny.  

Pondělí 2. 6. – Autogramiáda Ben Cristovao

I po víkendu plném hvězd bude přehlídka osobností ve Zlatém jablku pokračovat. V pondělí navštíví Zlaté jablko zpěvák, textař, tanečník a bývalý vrcholový sportovec Ben Cristovao. Charismatický idol dívčích srdcí bude od 11 hodin rozdávat své autogramy v přízemí obchodního centra.

Středa 4. 6. – Autogramiáda Bára Basiková a Ruda z Ostravy

Společná autogramiáda oblíbené zpěvačky Báry Basikové a kontroverzního komika a zpěváka Michala Kavalčíka známého jako Ruda z Ostravy proběhne ve středu od 13.30 hodin.

Další informace na www.zlatejablko.cz nebo www.filmfest.cz

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám