Hlavní obsah

Zlínské náměstí Míru se vrátí v čase: divadelníci se rozloučí se sezonou Cestou do pravěku

Novinky, Hana Vondrášková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Rozloučit se s jubilejní 70. sezonou a přivítat léto a děti zejména prázdniny mohou všichni milovníci Městského divadla Zlín ve středu 29. června na náměstí Míru ve Zlíně.

Foto: archiv MDZ

Cesta do pravěku na náměstí Míru ve Zlíně.

Článek

Zlínští herci odehrají pod širým nebem hravé představení Cesta do pravěku, které je svéráznou poctou geniálnímu filmovému režisérovi Karlu Zemanovi.

Dobrodružný příběh pro děti a rodiče v režii Jiřího Jelínka se spoustou chytlavých písniček začne v 18 hodin. V případě deštivého počasí se toto open air představení ruší.

Na cestu časem až do dalekého pravěku se vydají čtyři herci: Pavel Vacek, Tomáš David, Vojtěch Johaník a Jana Drgová. Pomáhat jim v tom bude scéna s obřími nafukovacími pravěkými zvířaty, kterou připravila Erika Čičmanová, a hudba, kterou složil jeden z účinkujících herců Tomáš David.

Touto akcí podporuje zlínské divadlo projekt NEO CUP. „Na náměstí mezi nás přijde primář Jozef Macko z Krajské nemocnice Tomáše Bati, který nastíní problematiku předčasně narozených dětí a celý projekt NEO CUP krátce představí. Na místě budete moci přispět jakoukoli částkou, můžete přinést novorozenecké oblečení či hygienické potřeby. Za jakoukoli pomoc vám budou v NEO CUPu vděční,“ přiblížil ředitel zlínské scény Petr Michálek.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám