Hlavní obsah

Zlínské muzeum jde do prázdninové sezóny se zvýhodněným vstupným

Novinky, Blanka Kovandová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Muzeum jihovýchodní Moravy ve Zlíně připravilo pro návštěvníky příjemnou novinku - zvýhodněné sdružené vstupenky do více svých objektů. Pod sloganem Poznejte víc! nově nabízí dva druhy vstupenek.

Foto: Archív MJVM

Z Obuvnického muzea mohou výletníci přejít rovnou na zlínský zámek

Článek

"Pracovně jsme si je rozdělili na malý a velký okruh. Velký nabízí sloučenou vstupenku do našich expozic na zlínském zámku, do Obuvnického muzea v prostoru bývalé vstupní brány do továrního areálu a zároveň i na Hrad Malenovice a tamní Hájenky. Malý okruh počítá se společnou návštěvou zlínského zámku a Obuvnického muzea," vysvětlila vedoucí obchodního oddělení MJVM Milena Dvořáková.

Pro návštěvníky je určitě podstatná informace o ceně – sdružená vstupenka do zlínského zámku, Obuvnického muzea a hradu Malenovice stojí dospělého návštěvníka 130 korun. Za zvýhodněnou vstupenku do expozic na zámku a Obuvnického muzea pak zájemce zaplatí 65 korun.

"V obou případech jde o dvacetiprocentní slevu oproti běžným vstupenkám do jednotlivých objektů. Myslím, že jde o mimořádně výhodnou nabídku, protože za 130 korun získá návštěvník celodenní a velmi atraktivní náplň využití svého času, protože než si prohlédne cestovatelskou expozici S inženýry Hanzelkou a Zikmundem pěti světadíly a expozici o filmové tvorbě zlínských ateliérů a aktuální výstavu Pátrání po místě, pak se přesune do Obuvnického muzea a poté na prohlídku expozic v malenovickém hradu a nedaleké Hájence – rozhodně to zabere minimálně jeden celý den," vypočetla Milena Dvořáková s tím, že návštěvy jednotlivých objektů jde samozřejmě rozložit i do několika dnů.

Sdružené vstupné Poznejte víc! je k dostání na pokladnách ve všech objektech Muzea jihovýchodní Moravy.

Bližší informace o tom, co expozicích a výstavách najdou zájemci na www.muzeum-zlin.cz, kde jsou k vidění i virtuální prohlídky jednotlivých objektů.

Reklama

Výběr článků

Načítám