Hlavní obsah

Zlínské divadlo zve na Den otevřených dveří, zákulisím provedou herci

Novinky, Veronika Jurčová

Městské divadlo Zlín opět po čase otevře brány veřejnosti. V sobotu 11. května se od 10 do 14 hodin bude konat další z oblíbených a hojně navštěvovaných Dnů otevřených dveří. Tentokrát bude okořeněn hudebním dýchánkem. Vstup je zdarma.

Foto: MDZ

Herec Radoslav Šopík provázel návštěvníky divadlem už v minulých letech. V sobotu jim bude průvodcem a milým společníkem zas.

Článek

Prohlídky budou probíhat ve třicetiminutových intervalech a provázet budou herci Pavel Vacek, Zdeněk Lambor, Radoslav Šopík, Roman Blumaier, Rostislav Marek a zaměstnanci divadla.

Návštěvníky zavedou do zákulisí a dílen, kde vznikají kulisy a dekorace. Ukážou jim nepřeberné množství kostýmů ve fundusu a paruky, nakouknou do maskérny a mnoho dalšího.

Pomyslnou třešničkou na dortu bude závěrečný hudební dýchánek na schodech před hlavním vstupem do divadla, kde od 13 do 14 hodin zazpívají zlínské herečky.

Připraveno bude také příjemné posezení v improvizované kavárničce s občerstvením. V ní se budou příchozí moci dozvědět informace o titulech pro novou 68. sezónu, na kterou zrovna začalo divadlo prodávat předplatné.

Reklama

Výběr článků

Načítám