Hlavní obsah

Zlaté jablko vystavuje netradiční fotografie české fotbalové reprezentace

Novinky, Kateřina Martykánová

Jak to sluší našim reprezentantům v jejich letošním oficiálním společenském oblečení, se můžete přesvědčit ve zlínském Zlatém jablku. Až do 22. června jsou zde vystaveny fotografie členů českého národního týmu v oblecích, ve kterých odjeli na právě probíhající Euro 2016.

Foto: OZC Zlaté jablko
Článek

Fotbalové mistrovství je v plném proudu a mezi týmy bojujícími o vítězství je i česká reprezentace. O to větší zájem je mezi tuzemskými fanoušky.

Ale zatímco v televizi a na stadionech spatří hráče ve sportovním, ve Zlatém jablku se na ně mohou podívat jinýma očima. Jako elegantní a sympatické mladé muže oblečené podle poslední módy je představuje výstava fotografií, které poskytla oděvní společnost Steilmann.

„Na velkoformátových fotografiích si mohou návštěvníci prohlédnout například brankáře Petra Čecha, útočníka Davida Lafatu, záložníka Vladimíra Daridu a další,“ upřesnil ředitel obchodního centra Jiří Kratochvíl. „Na letošním šampionátu jsou čeští fotbalisté označováni za nejlépe oblékané, díky vystaveným fotografiím si tak každý může udělat představu o aktuálních módních trendech,“ doplnil.

Výstava fotografií je umístěna v přízemí prodejní galerie Zlatého jablka a je přístupná v otevíracích hodinách centra od 13. do 22. června.

Reklama

Výběr článků

Načítám