Hlavní obsah

Zlaté jablko spustilo k šestému výročí nový web i mobilní aplikaci

Novinky, Kateřina Martykánová

Obchodní a zábavní zlínské centrum Zlaté jablko oslavilo v těchto dnech 6. výročí od svého otevření. Jako každý rok, i letos připravilo pro své zákazníky narozeninové překvapení. Do sedmého roku fungování totiž vstupuje se zbrusu novým webem a mobilní aplikací pro platformy IOS a Android.

Foto: OZC Zlaté jablko
Článek

„Nový, moderní a nadčasový web byl ušitý na míru přímo našemu obchodnímu centru,“ uvedl ředitel Zlatého jablka Jiří Kratochvíl. „Jeho prostřednictvím chceme přinést zákazníkům přehledné strukturované informace cílené na jejich individuální potřeby a nákupní preference,” dodal.

Responsivní web spustilo Zlaté jablko už v průběhu měsíce dubna a v těchto dnech jej doplnilo i o první verzi speciální mobilní aplikace. Ta nabízí zákazníkům rychlý a pohodlný přístup k informacím o dění v centru, přináší aktuální akce a výhodné nabídky obchodníků i přehled o volné kapacitě parkovacího domu nebo programu filmových představení v multikině, na které je možné si on line zakoupit vstupenky.

„Aplikace umí díky push zprávám upozorňovat uživatele mobilního telefonu na marketingové akce jednotlivých prodejen, takže zákazníci mají okamžitě informace o aktuálních nabídkách, které by si rozhodně neměli nechat ujít,“ řekl Jiří Kratochvíl.

Stejně jako na novém webu i v aplikaci mohou získat příznivci aktuálních trendů žhavé novinky z módního světa díky novému fashion blogu Zlatého jablka.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám