Hlavní obsah

Životní jubileum Petra Janů oslaví koncertním turné

Novinky, Petr Mráček

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Stálice česko-slovenské hudební scény Petra Janů oslaví v letošním roce životní jubileum spolu se svými fanoušky v rámci koncertního turné Léta bláznivá. Tour začíná v polovině října a končí velkolepým koncertem s hosty 18. listopadu v pražské Lucerně.

Foto: Petr Mráček

Tiskovka k turné Léta bláznivá

Článek

Současně s tour si Petra Janů nadělí také nové CD.

Petra Janů si pro své koncertní turné vybrala dva nezaměnitelné hlasy - zpěváky Vaška Noida Bártu a do Lucerny pozvala i Petra Koláře.

Trojnásobnou zlatou slavici a dámu s rockovou minulostí, muzikálovou noblesou, profesionální prvotřídností a neobyčejným hlasem uslyší návštěvníci v novém koncertním programu, na kterém bude Petru Janů doprovázet skupina AMSTERDAM, složená z vynikajících hudebníků.

Kromě zásadních hitů a starších pecek, které pro zpěvačku napsali legendární Petr Janda, Ota Petřina, Karel Svoboda a další, uslyší posluchači i nové písničky a samozřejmě duety s hosty.

Celý projekt na tiskové konferenci představila Petra Janů se svými hosty v prodejně SCANquilt v OC Arkády, 25. dubna za značného zájmu médií, která je hlavním generálním partnerem turné.

15. 10. Zlín 

18. 10. Brno

20. 10. Hradec Králové

22. 10. Plzeň   

1. 11. Tábor   

2. 11. Týn nad Vltavou   

7. 11. Ostrava   

9. 11. Havlíčkův Brod

18. 11. Praha - Lucerna

Načerpat síly nejen na podzimní turné, ale i přípravy nového alba byla Petra Janů na Kubě. 

Reklama

Výběr článků

Načítám