Hlavní obsah

Žena utrpěla šok: pronajala si byt i se zapomenutou krajtou královskou

Novinky, Vratislav Konečný

Na středeční večer asi nikdy nezapomene žena z Prahy 13. V nedávno pronajatém bytě spatřila vedle sedací soupravy hada. V šoku okamžitě vola majiteli bytu, ten připustil že předchozí nájemníci hady chovali a že jeden zřejmě utekl. Během několika minut přijeli strážníci a malou krajtu odchytili.

Foto: MPP

Zapomenutá krajta královská

Článek

Zoufalá osmadvacetiletá žena volala majiteli bytu, že má doma hada. Majitel se pak obrátil na tísňovou linku pražských strážníků s žádostí o pomoc. Uvedl, že předešlí nájemci hady chovali a možná jim jeden utekl.

„Po desáté hodině večer dorazila hlídka městské policie do Harmonické ulice a v obývacím pokoji, vedle sedací soupravy, skutečně nalezla asi půl metru dlouhého hada. Strážníci plaza odchytili do krabice a předali kolegům z odchytové služby. Ti ho odvezli do útulku pražských strážníků v Dolních Měcholupech, kde jsou umístěny kočky, ptáci a exotická zvířata,” informovala mluvčí Městské policie Praha Irena Seifertová.  

Při případném pronájmu nemovitosti se tedy pronajímající musí krom všech možných náležitostí technických a právních asi také ubezpečit, že nemůže narazit na nečekaná zvířata. 

Reklama

Výběr článků

Načítám