Hlavní obsah

Zdické koupaliště v parném létě osvěží

Novinky, Jiří Cysař

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V těchto parných dnech každý hledá místo, kde by se ochladil a osvěžil. Jedním z takových míst je koupaliště ve Zdicích u Berouna.

Foto: Jana Bečková

Vstup do areálu

Článek

Je zde vše, co lidé hledají na letním koupališti, a tak není nikdo zklamán, ale mile potěšen. Otevřeno je každý den od 10-19 hodin při hezkém počasí .

Bazén o rozměrech 50x30m s rozdělením pro plavce i neplavce a děti a s největší hloubkou 210 cm. A co je zde navíc, to je tobogán pro děti i dospělé návštěvníky. Dále zde nalezneme brouzdaliště, a to v samostatném bazénku ještě před vstupem k hlavnímu bazénu.

Koupaliště Zdice nabízí příjemné prostředí, kde je možnost strávit celý den. A nenabízí jen koupání.  Vzadní části koupaliště je kurt na plážový volejbal a v přední části stůl na stolní tenis a ruské kuželky.

To vše ještě doplňuje dětské hřiště kousek od vstupu a brouzdaliště.

Samozřejmostí je i občerstvení u stánku vedle vchodu, WC, a to jak u šaten, tak i u bazénu. U toalet u šaten je také sprcha s boxem, kde se po koupání můžete v klidu umýt. A také občerstvení pod stromy, které uchrání před sluncem.

Více fotografii z koupaliště ZDE

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám