Hlavní obsah

Závěrečný díl ze série in-line závodů v Brně přivítal na startu téměř 90 závodníků

Novinky, Jana Oudová

V sobotu 3. září se uskutečnil poslední závod ze série Jihobrněnských in-line závodů, které se konaly na in-line oválu v Komárově a v průběhu sezóny zaštítily 6 závodů pro širokou veřejnost.

Foto: Jana Oudová

start odrážedel

Článek

Sobotní soutěžení doprovázelo příznivé, skoro letní počasí a závodníci se tedy mohli plně soustředit pouze na jízdu a soupeře ve svých kategoriích.

V posledním dílu série se utkalo skoro 90 soutěžících na odrážedlech a in-line bruslích. Zazávodit a užít si přišli nejen členové pořádajících brněnských in-line oddílů IN-LINE AKADEMIE a Bruslárna.cz, ale také nadšenci z celého Jihomoravského kraje.

Začátek ovládly děti na odrážedlech a následně se akce přehoupla k závodění na bruslích ve všech věkových kategoriích, od 3letých až k seniorům. Ti nejrychlejší na 465metrovém oválu zajeli svůj závod průměrnou rychlost vyšší než 30 km/hod.

Celkem se závodů od dubna do září zúčastnilo na 150 závodníků od rekreačních fitness bruslařů přes aktivní závodníky až po zástupce reprezentace ČR v in-line rychlobruslení.

V sobotu se kromě vyhlášení vítězů v jednotlivých kategorií udělovaly i medaile, diplomy a hodnotné ceny za celkové umístění v celé sérii závodů. Předávání cen se ujal zástupce městské části Brno-Jih, radní Ivan Konečný.

Další informace, výsledky a fotogalerie pro všechny zájemce jsou dostupné na stránkách IN-LINE AKADEMIE.

Reklama

Výběr článků

Načítám