Hlavní obsah

Zaměstnanci začali spolu opět hubnout, za každé kilo dá Kovárna VIVA sto korun na charitu

Novinky, Kateřina Martykánová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Úvodním převážením začal v Kovárně VIVA 7. ročník motivační výzvy„Kilo za kilo“. Rovnice je jasná – za každé kilo, který v následujících 3 měsících zaměstnanci zhubnou, věnuje firma 100 Kč dětem z Praktické školy a dětského domova na Lazech. Přechozí ročníky projektu už přinesly bezmála 65 tisíc Kč.

Foto: Kovárna Viva
Článek

37 statečných se v polovině ledna v Kovárně VIVA společně pustilo do boje s povánočními kilogramy. V rámci projektu „Kilo za kilo“ je kromě snahy o vylepšení zdraví a kondice motivuje také charitativní rozměr akce. Za každý kilogram, který po dobu trvání akce zhubnou, věnuje jejich zaměstnavatel, Kovárna VIVA, sto korun zlínskému dětskému domovu.

Součástí úvodní schůzky bylo nejen vážení, které stanovilo výchozí hmotnost všech účastníků, ale také přednáška výživové poradkyně Kateřiny Kotíkové. Hubnoucí se tak dozvěděli, jak se správně stravovat a zdravě hubnout. Kromě váhy o sobě získali i další údaje jako celkový objem tělesného a viscerálního tuku, body mass index (BMI), objem svalové hmoty a byl jim stanoven metabolický věk, který odráží stav těla.

Výzva běží do 30. dubna. „Poté budou vyhlášeni nejúspěšnější účastníci a samozřejmě také celkový finanční výtěžek,“ uvedl jeden z iniciátorů akce, Zbyněk Rozsypal. Zaměstnanci Kovárny VIVA se společně projektu „Kilo za kilo“ účastní už od roku 2014 a celkem na charitu přispěli téměř 65 tisíci korunami.

Reklama

Výběr článků

Načítám