Hlavní obsah

Zámek Dobříš zve na Májové prohlídky za zvýhodněné vstupné

Novinky, Michaela Fialová Rozšafná

V rámci dobříšských Májových slavností, které se konají v sobotu 19. května, mají návštěvníci možnost zavítat i na zámek Dobříš. Těšit se mohou na Májové prohlídky za zvýhodněné vstupné a ve speciálních časech.

Foto: Archiv zámku Dobříš

Během prohlídky hosté uvidí zámecké interiéry, Spisovatelský pokoj a vydají se i za Dobříšskými přízraky

Článek

„Během prohlídky hosté uvidí zámecké interiéry, Spisovatelský pokoj a vydají se i za Dobříšskými přízraky na strašidelnou podívanou,“ informovala Eliška Hakenová ze zámku Dobříš.

Uvedla rovněž, že návštěvníci zaplatí výhodné snížené vstupné a rokokové panství mohou vidět i ve výjimečných časech. „Začátek prohlídek bude v 16, 17 a 18 hod. Potrvají kolem padesáti minut,“ dodala Hakenová.  

Protože kapacita jednotlivých Májových prohlídek je omezená, pracovnice zámku doporučuje rezervovat si na ni místo předem. Učinit tak můžete přes e-mail n.centrum@zamekdobris.cz nebo telefon 318 521 240.  

Dobříšské májové slavnosti se letos konají 11. rokem. Program začíná v 9 hodin. Při příležitosti oslav se bude zároveň slavit 760. výročí města Dobříše. Vystoupí zde například Kamil Střihavka, United Flavour a unikátní divadlo V.O.S.A Theater.

Veškeré informace a podrobný program naleznete na www.mestodobris.cz.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám