Hlavní obsah

Zámecké bruslení. Holešov nabízí zimní atrakci přímo před barokní dominantou

Novinky, Dana Podhajská

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Bruslení na skutečném ledě přímo před zámkem nabízí od 8. ledna město Holešov. Po prvním úspěšném týdnu rozšiřuje provozní dobu o večerní bruslení a zavádí novinku: pronájmy pro hokejisty.

Foto: Dana Podhajská
Článek

Veřejnost si může v holešovském zámeckém parku zabruslit od pondělí do neděle podle stanovené provozní doby. Ta však počítá i s dopoledním bruslením pro předem objednané skupiny, rezervacemi pro hokejisty i večerním bruslením.

V pondělí, středu a pátek je kluziště otevřené od 12 do 20 hodin, mezi 14 a 15 hodinou přednostně pro bruslaře s hokejkami. V úterý a čtvrtek od 12 do 18 hodin, v sobotu a neděli od 9 do 13 a od 14 do 20 hodin. Hokejisté si plochu mohou předem zarezervovat každé úterý a čtvrtek od 19 do 21 hodin.

Od pondělí do pátku dopoledne je kluziště volné pro předem objednané skupiny. Rezervovat je možné na telefonním čísle 734 878 711 mezi 8 a 14 hodinou.

Cena za osobu je 20 Kč, děti do 6 let zdarma a školní skupiny 10 Kč za osobu.

Zámecké kluziště je novinkou letošní zimní sezony v Holešově. Nabízí velmi dobré zázemí pro přezouvání, půjčování dětských bruslí a v blízkých stáncích i drobné občerstvení.  

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám