Hlavní obsah

Záhada na vás čeká v klášterech Kladruby, Plasy a Teplá

Novinky, Silvie Strachotová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kláštery Kladruby, Plasy a Teplá připravily pro záhady milující návštěvníky unikátní prohlídky s názvem Nocí ke hvězdám. Po dva večery si můžete lámat hlavu šiframi a bádat po indiciích, které vám napomohou rozluštit tajenku.

Foto: Milan Zoubek

V Kladrubech na vás čeká noc plná záhad a šifer.

Článek

V kladrubském klášteře je pro návštěvníky přichystána krátká komentovaná prohlídka (začátek prohlídek v 19:00, 20:00, 21:00, 22:00 a 23:00), která přiblíží historii areálu a zároveň poslouží i jako nápověda k tajence.

Prohlídka bude zakončena v kostele Nanebevzetí Panny Marie, kde už je na každém, aby si procvičil svůj postřeh a ostrovtip při řešení úkolů. Za správné vyluštění tajenky získáte odznak, který slouží jako volná vstupenka do kláštera v Plasích a v Teplé.

Chcete-li si ozkoušet své schopnosti luštění záhad, pak ve dnech 27. a 28. července navštivte kláštery Kladruby, Plasy, Teplá. Objekty budou otevřeny od 19:00 do 24:00 hodin.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám