Hlavní obsah

Zachyťte romantický podzim v Jeseníkách

Novinky, Bára Haušková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Stále větší oblibě se těší pravidelné fotografické soutěže fanoušků Nejkrásnějších českých hor – Jeseníků. Každé roční období má svůj půvab a kouzlo a v každém mohou soutěžící, kteří se vydávají za nejlepšími snímky z hor i podhůří, vyhrát zajímavé ceny.

Foto: J-SCR

Vítěz letního kola fotografické soutěže Petr Grisa při přebírání cen.

Článek

Vítězem posledního letního kola se stal Petr Grisa z Liptaně na Osoblažsku. „Fotím rád Jeseníky a mám dost fotek. Soutěž jsem zaregistroval na Facebooku a na stránky Nejkrásnějších českých hor – Jeseníků jich vkládám hodně. Vítězná fotka pochází z túry Ramzová -  Šerák – Keprník,“ uvedl Grisa.

Pořadatelé soutěže již chystají další kolo, nyní s názvem Romantický podzim v Jeseníkách. Současné neobvykle teplé a slunečné dny lákají ven do přírody nejen za sportem, ale také zachytit barevnou paletu, kterou dokáže vyčarovat příroda. Ale i ranní mlhy mohou být výzvou k zachycení atmosféry podzimu.

„Soutěžící by neměli váhat a měli by již nyní pořizovat své úlovky. Soutěž bude totiž vyhlášena 5. listopadu,“ vyzývá Andrea Závěšická, manažerka Jeseníky – Sdružení cestovního ruchu, které fotografické klání pořádá.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám