Hlavní obsah

Z oslavy narozenin rockový mejdan - 1. Rockový festival České Zlatníky

Novinky, Petr Štrympl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Na bývalém fotbalovém hřišti v Obrnicích se letos 12. července uskuteční první ročník hudební akce 1. Rockový festival České Zlatníky.

Foto: pořadatel

plakát

Článek

Původně zamýšlená oslava narozenin, která se díky kamarádům muzikantům změnila v open air festival, bude mít nabitý program. Od 14.00 hodin začnou gratulovat většinou regionální kapely. 

Postupně se na pódiu vystřídají mostečtí Cumbal (rock), Faces are Fiction (rock-crossover) a Koradoband (pop-rock). Z Teplic dorazí legendární Hlahol, kteří letos slaví jubileum, rock'n'rollová partička Blue Rocket a Kyklop (rock-soul). Přespolní harcovníci z daleké Moravy Traktor (hard rock-heavy) se staví gratulovat v rámci svého ALCATRA'N'Z tour.

Celým programem bude provádět nejkrásnější moderátorka GAMA Rádia Markéta Sochorová. Připravte se na bohatý doprovodný program, spoustu občerstovacích stánků, bezplatné stanování v areálu a mnoho nezapomenutelných zážitků. 

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám