Hlavní obsah

Yeti se představil v Praze za asistence známých osobností

Novinky, Petr Mráček

V Praze se v jednom autosalonu představil Yeti, tedy vůz nové řady známého českého výrobce Škoda Auto z Mladé Boleslavi. Stalo se tak 5. prosince, kdy dorazil i Mikuláš.

Foto: Petr Mráček

Křest nového modelu Škoda Yeti

Článek

Škodovka v Praze představila novou řadu Yetiho. Na křest do jednoho pražského autosalónu zavítala například modelka Hanka Mašlíková, která dorazila přímo ze stomatologické kliniky, kde si pořídila nová rovnátka. "Chci, aby můj úsměv byl ještě hezčí, a také chci ukázat, že rovnátek se není proč obávat,” prozradila Hanka na akci.

Vedle již zmíněné Hanky Mašlíkové, která patří mezi nejvyhledávanější modelky již několik let, se objevili i Václav Upír Krejčí, muzikálový herec Braňo Polák a David Radil.

Pro přítomné děti byl připraven i Mikuláš, který dorazil nejen s čertem a andělem, ale také s Yetim. Pro všechny byla připravena nadílka.

Na akci se také představili Muž roku Martin Zach, jenž po svém nešťastném skoku do vody ochrnul, či k vidění byla módní přehlídka značky Madonna. Pro přítomné se uskutečnila i soutěž po stopách Yetiho a po celou dobu probíhaly testovací jízdy.

Zazpíval zpěvák Petr Kutheil, který se nyní chystá na vánoční koncert Felixe Slováčka, kde vystoupí jako host s jeho Big Bandem. Vidět jej můžeme také v muzikálu Kapka medu pro Vendulku, který se s úspěchem hraje v divadle Hybernia.

"Na vánočním koncertě, který se uskuteční 16. prosince v divadle Hybernia zazpívám s velkým Big Bandem pana Slováčka. Na to se moc těším, protože je to velký muzikant. Na pódiu se také objeví třeba Leona Machálková, Bára Basiková, Dáda Patrasová a mnoho dalších. Představí se také jeho syn Felix junior, se kterým jsme kamarádi a hrajeme spolu v Kapce medu pro Vendulku," prozradil Petr Kutheil.

Reklama

Výběr článků

Načítám