Hlavní obsah

Významný šipkový podnik hostí v sobotu Havlovice

Novinky, Ondřej Vylíčil

V polovině ledna se v Havlovicích na Trutnovsku uskuteční úvodní významný podnik nové sezóny. V místním Kulturním domě se odehraje první z pěti letošních Masterů Unie šipkových organizací.

Foto: Ondřej Vylíčil

Pohled do sálu Kulturního domu v Havlovicích, kam se po roce opět vrátí významný podnik Unie šipkových organizací

Článek

V sobotu 20. ledna se v Havlovicích na Trutnovsku uskuteční úvodní významný podnik nové sezóny. V místním Kulturním domě se odehraje první z pěti letošních Masterů, které jsou pro krajské i republikové žebříčky bodově zvýhodněny. Pořadatelem akce je sekretariát Unie šipkových organizací pro sever Královéhradecka.

Program akce je nabitý soutěžemi různých druhů. Vše odstartují v 9:30 hodin děti potažmo mládež, pro které jsou připraveny minimálně dva individuální turnaje, a to ve dvou věkových kategoriích (žactvo a junioři).

Hodinu poté přijdou na řadu nominovaní do TOP turnajů konkrétně aktuálně nejúspěšnějších 8 žen a 16 mužů východních Čech, kteří se ve svých kategoriích utkají o první prvenství v nejprestižnější krajské soutěži v novém roce.

A to není zdaleka všechno. Po poledni přijde čas na individuální otevřené turnaje tzv. Nominační Mastery. K nim nastoupí dospělí, kteří ve dvou kategoriích (ženy, muži) odehrají nejprve turnaje jednotlivců a později i dvojic. Všechny soutěže, vyjma turnajů TOP, jsou otevřené a to znamená, že zapojit se mohou i neregistrovaní.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám