Hlavní obsah

Výstava Nanormální svět.cz 2015 na veletrhu Věda, Výzkum, Inovace

Novinky, Jaroslav Štěpaník

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ve dnech 9. až 11. března se na brněnském výstavišti v rámci veletrhu Věda, Výzkum, Inovace uskuteční výstava Nanormální svět.cz 2015.

Článek

Zajímavá výstava se poprvé představila v listopadu 2015 v Centru vedecko-technických informácií SR v Bratislavě. Nyní se otevírá návštěvníků brněnského veletrhu.

Výstava vznikla za podpory Ústavu přístrojové techniky AV ČR Brno, v rámci projektu Strategie AV21, program Diagnostické metody a techniky. Garantem výstavy je prof. Ing. Josef Lazar, Dr. Její součástí jsou výtvarné kompozice složené z nejrůznějších fragmentů pohledů do přirozeného i uměle vytvářeného světa nano a submikro rozměrů, jsou klíčem k obrazům a informacím z prostředí, o kterém se dozvídáme stále více.

V současné době je výstava instalována také v Plzni v Techmanii. Osobní návštěva s pohledem do světa moderních nanotechnologií je zajímavou a jedinečnou nabídkou. Komu to časově nevyjde, může nahlédnout na on-line- verzi výstavy. Ta je neustále aktualizována a rozvíjí se. Má v současnosti více než 70 videí, studií, článků, fotografií.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám