Hlavní obsah

Vyskočil, Langmajer, Decastelo - Dělají to ve třech

Novinky, Petr Mráček

Nová zábavná divadelní show o vztazích, lásce i sexu Děláme to ve třech spojila dohromady trojici - Ivana Vyskočila, Lukáše Langmajera a Evu Decastelo. Konverzační autorská komedie je zábavná, dvojsmyslná a hlavně úžasně dynamická a mezi diváky šíří nekontrolované záchvaty smíchu.

Foto: Filip Matušinský

Děláme to ve třech

Článek

Děláme to ve třech je autorská komedie o vztazích, sexu a lásce, která vychází z bohatých milostných úspěchů Ivana Vyskočila, stejně bohatých milostných neúspěchů Lukáše Langmajera a překvapivě velmi typických milostných pádů Evy Decastelo.

Divák tak má unikátní příležitost zjistit, že jeho milostný a sexuální život je stejně komplikovaný, stereotypní, ale i šokující, jako naší herecké trojice. A nezbývá mu nic jiného, než se nad tím zasmát. Smích je jednou z hlavních motivací, která za vznikem tohoto představení stojí. Začalo to vyprávěním milostných historek, u kterých se všichni náramně bavili. Nakonec, kdo by se nezasmál cizímu neštěstí.

Ivan Vyskočil říká: „Doktor mi vždycky povídá, že smích je zdravý. Takže jsme se s Lukášem a Evičkou rozhodli společně se zasmát, a třeba i sami sobě. Snad se jednou budeme rozcházet zdravější.“

Jestliže má pravdu, první reakce publika ukazují, že hra má velký léčebný potenciál. Pokud je nějaká divadelní hra z části o sexu, může to vyvolávat rozporuplné reakce. Nakonec to potvrzuje sám Lukáš Langmajer: „Já se vedle těch dvou stydím, ale aspoň se něčemu přiučím.“

Ale nemusíte se bát nějakých sexuálních scén na otevřené scéně. Lukáš to přehání, nejspíš na něj má větší vliv jeho role kněze z Babovřesk, než je ochoten si připustit. Pro jistotu ovšem dělá manažerku celého představení jeho manželka Lucie Langmajerová, chce si muže ohlídat, aby náhodou nezvlčel.

Ale jak říká Eva Decastelo, každý do hry přináší něco ze sebe: „Kdo se chce dozvědět něco o Lukášově Lásce, mých vztazích a Ivanově sexu, musí přijít do divadla. Tam to totiž děláme ve třech.“ 

Ivan Vyskočil má skvělou pověst nejen jako úžasný herec mnoha filmových a divadelních rolí, ale muži mu závidí jeho úspěchy u krásných žen, které jsou ve věku jeho dcer a ženy po něm touží. Lukáš Langmajer je výborný mladý herec nezapomenutelných postav, jak ve filmu, tak na divadle, jeho úspěchy u žen jsou ovšem definitivně zpečetěny šťastným manželstvím. Eva Decastelo své divadelní zkušenosti sbírala po boku Ivany Chýlkové a Evy Holubové v Divadle na zábradlí a televizní třeba v seriálu Ulice, úspěchy u žen získává jen návodem na šťastné manželství.     

Reklama

Výběr článků

Načítám