Hlavní obsah

Vyhlášen nový ročník ankety o Nej sestřičku roku 2014

Novinky, Petr Mráček

Řada známých tváří zavítala na tiskovou konferenci do hotelu Majestic Plaza Praha na setkání k příležitosti vyhlášení již šestého ročníku BATIST Nej sestřička, který se uskuteční 4. října v Náchodě.

Foto: Petr Mráček

Tiskovka k vyhlášení soutěže Nej setřička roku 2014

Článek

V úvodu tiskové konference, která se konala 6. března, místopředsedkyně zdravotního výboru Poslanecké sněmovny Mgr. Soňa Marková a Bc. Anna Skalická z České asociace sester podpořily tuto dlouholetou akci pořádanou ve prospěch zdravotních sester.

Nej sestřičky čekají disciplíny jako představení se, otázka od poroty, módní přehlídka zdravotních oděvů, úkol z ošetřovatelství či taneční disciplína. Přihlašovat sestřičky lze na stránkách www.nejsestricka.cz a to až do 1. května.

Na vyhlášení nového ročníku dorazila i řada známých tváří. Mezi prvními osobnostmi, které přišli podpořit sestřičky, přispěchala Uršula Kluková, dále zavítala Daniela Šinkorová, Ivana Jirešová, Bohuš Matuš, Štěpánka Duchková, Míša Nosková, Hanka Křížková či Kamila Nývltová.

„Přihlásit NEJ sestřičku mohou všichni. Je jedno, kolik jí je let, nerozhoduje výška či váha. BATIST Nej sestřička je soutěž, jejímž cílem je vybrat nejlepší zdravotní sestru z pohledu odborného i lidského, vyjádřit poděkování za náročnou práci zdravotních sester u nás i zviditelnit jejich poslání,“ uvedl David Novotný, organizátor soutěže.

Daniela Šinkorová prozradila, že už v seriálu, kde hrála lékařku, měla ráda zdravotní plášť. „Já jsem se toho nikdy nebála ani jako dítě,“ dodala Daniela Šinkorová.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám